منطقه حفاظت شده بهرام گور استان فارس یکی دیگر از مناطق حفاظت شده استان فارس است که در شهرستان نی ریز و در مرز استان های فارس و کرمان واقع شده است. این منطقه حفاظت شده که در مجاورت پارک ملی قطرویه قرار دارد در سال 1351 به دلیل ارزش بالای زیست محیطی و وجود گونه های نادر گیاهی و جانوری به عنوان منطقه حفاظت شده اعلام شد. این منطقه در چند سال اخیر به عنوان یکی از مهم ترین زیستگاه های گورخر ایرانی که گونه ای منحصربفرد از گورخر آسیایی است شناخته می شود. هم اکنون در تمام مناطق مرکزی و بیابانی ایران تنها در منطقه حفاظت شده بهرام گور و توران می توانید گله های گورخر ایرانی  در تعداد زیاد در کنار هم ببینید.

در این منطقه حفاظت شده هم اکنون چیزی بالغ بر 1000 راس گورخر ایرانی مشغول زندگی هستند. منطقه حفاظت شده بهرام گور و پارک ملی قطرویه با بیش از 400 هزار هکتار وسعت، در نزدیک شهر قطرویه قرار گرفته است و دارای اقلیمی نیمه خشک است. علاوه بر حضور گورخرها در این منطقه هوبره، کبک، تیهو، جبیر، کاراکال، زاغ بور، قوچ، میش، کل، بز و انواع خزندگان نزیز در این منطقه به چشم می خورند. بنه، بادام، کیکم، تنگرس، درمنه و گون از جمله گیاهان و درختان موجو در این منطقه است اگرچه پوشش گیاهی این منطقه به سبب خشکسالی های مکرر و همچنین عواملی همچون دخالت های انسانی و چرای بی رویه دام ها به شدت آسیب دیده است.

از دیگر تهدیدات این منطقه ارزشمند جاده پرتردد سیرجان به یزد است که سبب تصادفات ماشین های در حال حرکت با جانداران ساکن در این منطقه حفاظت شده است. در این منطقه درخت بنه پیری در منطقه حسن آباد قرار دارد که مردم اعتقاد زیادی به آن دارند و بر روی شاخه های آن پارچه های رنگی کوچکی را گره زدند. این مردم اعتقاد دارند با گشودن این پارچه ها مشکلشان برطرف خواهد شد. از دیگر جاذبه های این منطقه وجود غارهای متعدد در ارتفاعات است. یکی از این غارها که با نام قدمگاه حضرت علی(ع) شناخته می شود نیز در بین مردم از جایگاه خاصی برخوردار بوده و برخی با مراجعه به غار برای رسیدن به نذر خود در این غار اقدام به روشن کردن شمع می کنند.