بازار قیصریه لار یکی از بناهای تاریخی این شهر قدیمی و تاریخی است که در محله ای با نام قیصریه قرار دارد. گرچه برخی ساخت این بازار را به دوران پیش از اسلام نسبت می دهند اما این بازار تاریخی بنابر برخی متون کهن و تاریخی در سال 811 هجری قمری و توسط فردی که منسب حکومت لار را برعهده داشته ساخته شده است. بر اثر زلزله مهیب روی داده در استان فارس این بازار نیز به شدت تخریب می شود تا اینکه در زمان حکومت شاه عباس صفوی و به هنگام لشکرکشی شاه عباس به لار و تسخیر این شهر توسط سپاه وی شاه عباس دستور می دهد تا این بازار بازسازی شود. در سال 1015 هجری قمری حاج قنبر بیگ ذوالقدر جهرمی مامور ساخت این بازار زیبا و چشم نواز می شود و بازار ساخته شده از نظر سبک معماری شباهت زیادی به بازار بزرگ اصفهان پیدا می کند.

بعدها در دوره زندیه به هنگام ساخت بازار بزرگ وکیل از این بازار نیز الهام گرفته می شود. ساختمان کنونی بازار همان بازار ساخته شده در دوره شاه عباس صفوی است و قریب به چهارصد سال و اندی قدمت دارد. بازار با  سنگهای تراش خورده، آجر و ملاط گچ به شکل دو راسته عمود برهم شمالی به جنوبی و شرقی به غربی ساخته می شود. سطح بازار همانند بازار وکیل بیش از  یک متر پایین تر از سطح خیابان های اطراف قرار گرفته و با چند پله قابل دسترسی است. این دو بازار وسیع به کمک یک چهار سوق زیبا و وسیع به یکدیگر متصل می شوند. چهار سوق بازار به شکل هشت ضلعی ساخته شده و گنبدی مرتفع با طاقی ضربی بر فراز آن قرار گرفته که بیش از 18 متر ارتفاع دارد.

 وزن این گنبد بر روی ستون های سنگی تخلیه شده است که در گوشه های هشت ضلعی قرار گرفته اند. به نظر می رسد زیر این گنبد حوضی هشت ضلعی قرار داشته که امروزه متاسفانه اثری از ان باقی نمانده است. در سقف این گنبد سراخ های پنجره مانندی به قرینه یکدیگر تعبیه شده است که علاوه بر تامین نور هوای داخل بازار را نیز تهویه می کرده است. در گوشه های این چهار سوق حجره هایی در دو طبقه تعبیه شده است که با گذر زمان حجره های طبقه اول به دو حجره تقسیم شده است. حجره های واقع شده در این قسمت در قسمت پشتی خود دارای دالانی است که به فضایی با نام غلام گردش منتهی می شده است. حجره های موجود در طبقه دوم نیز دارای فضایی بالکن مانند است تا قرینه بین حجره های طبقه اول و دوم نیز رعایت شود.

این بازار وسیع از تیمچه ها ، راسته ها و گذرها و یا همان غلام گردش های متعددی تشکیل شده است. حجره های موجود در دل بازار نیز دارای قرینه و نظم خاصی است. بازار چندین بار مورد مرمت و بازسازی قرار گرفته است. از جمله بازسازی های این بازار که کتیبه های آن هنوز بر فراز سردر ورودی های مختلف بازار به چشم می خورد کتیبه مربوط به بازسازی در دوران شاه عباس صفوی و کتیبه مربوط به ناصرالدین شاه قاجار است.