خانه ی صولت از آثار به جا مانده از عصر قاجار است که در شهر ابرکوه قرار دارد و صاحب آن از خوان های ابرکوه بوده است. خانه مساحتی به اندازه 1000 متر مربع دارد. از این 1000 متر 150 متر آن یه حیاط آن اختصاص داده شده است و حیاط در مرکز خانه قرار دارد. عمارت دور تا دور حیاط کشیده شده است و دو یا سه طبقه می باشد. از جمله تزئینات خانه می توان به ستون های گچ بری شده ی آن اشاره کرد. ستون هایی پراز نقش های برجسته واسلیمی زیبا و چشم نواز که در کل حیاط به چشم می خورند.
رسیدن به حیاط از طریق پیش ورودی و هشتی خانه و سپس راهرویی طولانی میسر است. در ضلع شمالی اتاقی پنج دری وجود دارد که به علت رو به آفتاب بودنش برای زمستان مورد استفاده قرار می گرفته و روبه روی آن در ضلع جنوبی صفه ی جنوبی قرار دارد که پشت به آفتاب است. این سرسرا در تابستان استفاده می شده است. زیر قسمت جنوبی خانه پایابی وجود دارد که دسترسی به قناتی که از زیر خانه می گذشته را آسان می کرده. عنصر منحسر به فرد دیگر خانه وجود برجی چهرگوش در کنار ورودی است.
خانه ی صولت در تاریه 24 بهمن ماه سال 1375 با شماره 1839 به ثبت آثار ملی رسیده است.
موزه ی مردم شناسی شهر ابرکوه نیز در همین خانه دایر شده است. آثار تاریخی این موزه مربوط به دوران های مختلفی مشوند هچون ایلخانی ، صفویه و قاجار.
این آثار بیشتر شامل: تپانچه،تفنگ، سکه هاي رايج ايران، سکه امام رضا (ع)، سندهاي قديمي، مهر و اشياي کاوش هاي باستان شناسي مسجد جامع، ، اشياي زینتی، نسخ خطي، وسايل کشاورزي، طاووس الحرمين و قلعه بهمن وسايل حمام و روشنايي، کوزه هاي شاموتي،جعبه های آواز قدیمی، کوزه هاي دستشويي سفره، آبکشي (لعاب دار و لوله دار) و تعدادي سنگ قديمي است. همچنین انواع تنگ،سماور، لیوان، سینی، قوری، قالبهای استکان میوه خوری، شیرینی خوری و آفتابه لگن، گلدان، چراغ های گردسوز و زنبوری از جنس مس و برنج و ورشو حکم احمد شاه قاجار به يکي از سرداران ابرکوه می شنود.