از دیگر جاهای دیدنی کرمانشاه که می توان در رشته کوه های زاگرس یافت غار دو اشکفت است. این غار در شمال شرقی کرمانشاه در دامنه جنوبی یکی از رشته کوه های زاگرس به نام میوله قرار دارد. که توسط دو تن از باستان شناسان کرمانشاه به نام های  سامان حیدری و فریدون بیگلری در سال 1999میلادی برای اولین بار کشف شد.
طبق شواهد بدست آمده از این باستان شناسان غار دو اشکفت محل سکونت و شکار انسان ها (نئاندرتال) در حدود 120 تا 40 هزار سال قبل یعنی در دوره پارینه سنگی میانی بوده است.آنها که اغلب به شکار بز کوهی،اسب،میش و گاو وحشی ،مارال و گراز می پرداختند این غار راکه دید بسیار مناسبی برای شکار داشت انتخاب کردند. همچنین وجود چشمه آب دائمی و چشم انداز وسیع و مسیر دسترسی آسان به بالا و پایین غار از دیگر دلایل انتخاب آن برای زندگی بود.

پیشنهاد مطالعه: 10 سوغات کرمانشاه که همه ی مسافران میخرند [همراه با عکس]

از ویژگی های دیگر این غار وجود سنگ رادیو لاریت در اطراف آن هست این سنگ که بر اثر جابه جایی صفحات زمین و در نهایت به یک برودت منجرب شد برای ساخت ادوات سنگی از آن استفاده می شدعلاوه بر این سنگ برای ساخت ابزار آلات از سنگ چخماق که در 12 کیلومتری غار در دشت های گاکیه وجود داشت نیز استفاده می کردند. این ابزار آلات که به صنعت موستری زاگرس مربوط است هم اکنون در موزه نگه داری می شود.هم چنین استخوان های باقی مانده از آن زمان و آثار ارزشمندی که در غار کشف شده است به همان محل انتقال داده شده است.
غار ورواسی و غار قبه در همسایگی غار دو اشکفت هستند. طبق اسناد موجود در این غارها می توان به یقین گفت که این ها مکان هایی برای زندگی انسان ها و استفاده از این غارها برای شکار بوده است
غار تاریخی  دو اشکفت که  کهن ترین محل سکونت انسان ها هست وآثار ارزشمند و منحصر به فردی از ابزار آلات آن زمان را در خود جای داده است در سال 1381 در فهرست آثار ملی ایران قرار گرفت. غارکه در ارتفاع 1600متر از سطح دریا قرار دارد و دارای مساحت 400متر مربع است از دو غار مجاور هم تشکیل شده است. از آنجایی که این غار مشرف به پارک کوهستان هست ودر نزدیکی طاق بستان قرار دارد مکان مناسبی برای بازدید در شش ماه اول سال می باشد