در کنار دیگر عمارت های شهر بوشهر، (عمارت کوتی، امیریه، دهدشتی، تنگستانی و کلاه فرنگی) عمارت گلشن هم وجود دارد که در خیابان ساحلی، شمالی ترین نقطه شهر بوشهر، در محله بهبهانی با فاصله 10 کیلومتر تا خلیج فارس واقع شده است. قدمت این عمارت قدیمی به دوره قاجار، بیش از 170 سال پیش برمی گردد.

عمارت گلشن با مساحت 1230مترکه از این مقدار حدود 1040متر آن ساخته شده ، متعلق به شخص تاجری به نام آقای گلشن است که کاربرد مسکونی و تجاری داشت؛ پس از مدتی توسط آقای مهربان خریداری شد اما نام عمارت همچنان براساس صاحب اولیه خود (عمارت گلشن) باقی مانده است.

ساختمان عمارت شامل سه طبقه، که طبقه اول اتاق های مخصوص خدمه، آب انبار، آشپزخانه، حمام و سرویس بهداشتی دور تا دور حیاط ساخته شده بود آنچه که حیاط را زیباتر کرده بود حوض وسط آن بود. در طبقه دوم و سوم هم محلی برای سکونت، پذیرایی از مهمان و اتاق مخصوص انجام امور تجاری در نظر گرفته شده بود. به جهت وزیدن باد از سمت شمال در قسمت شمالی ساختمان (طبقه سوم) اتاق ساخته نشده تا باد به راحتی در جریان باشد.

اداره میراث فرهنگی بوشهر در سال 1365 عمارت گلشن را خریداری کرد و از آن سال به بعد توسط میراث فرهنگی حفظ و اداره می شد. از جمله اقداماتی که میراث فرهنگی درباره این بنا انجام داد مرمت قسمت های مختلف مانند تعویض درب و پنجره های از جنس چوب که به مرور زمان پوسیده شده، تعویض چوب های چندل که در پوشش سقف به کاررفته، سنگ کاری کف اتاق ها و حیاط، تعمیر نرده های کنار راهرو طبقات بالا و پاکسازی دیوار بیرونی با نمای سفید که زیبایی به عمارت بخشیده است. در سوم اسفندماه 1377 پس از 12 سال تلاش میراث فرهنگی، عمارت گلشن، با کاربرد اداری فرهنگی به شماره 2210 ثبت آثار ملی شد.