خانه ابراهیم بیک مسینایی در روستای درمیان، از توابع شهرستان درمیان واقع شده است، این بنا از آثار تاریخی استان خراسان جنوبی بوده که متعلق به اواخر دوره افشاریه تا اوایل دوره قاجار می باشد. طاقنماهای قاب بندی شده، پنجره های ارسی مشبک، تزئینات رسمی بندی شده، گچبری هایی با نقش و نگار اسلیمی و گل و مرغ، این بنا را به مکان مورد علاقه دوستداران هنر و معماری تبدیل کرده است.

خانه ابراهیم بیک از وسعت بالایی برخوردار بوده که به وسیله دیوار کوتاهی به دو  قسمت تقسیم شده و تقریبا تقارن آن به صورت شمالی و جنوبی رعایت شده است. درب ورودی بنا در ضلع شرقی، در جهت راست هشتی، قرار داشته که در حال حاضر ورودی بخش شمالی بنا از این ضلع بوده و از سمت راهرو درب ورودی بخش جنوبی باز می شود. در میانسرا، طاقنماهایی با اندود کاهگل که با گچ سفید قاب‌بندی شده‌اند قرار دارد. در مقابل دالان ورودی به میانسرا دالان دیگری با سقف خنچه‌پوش تخت وجود دارد که قسمتی از آن فروریخته و با روش تیرپوش مسقف گشته است. در سمت چپ این دالان یک انباری وجود دارد و پس از آن وارد فضای آشپزخانه می‌شویم که با سقف گنبدی، برروی تویزه‌هایی با قوس جناغی ایجاد شده است. در انتهای آشپزخانه دو اتاق برای ذخیره هیزم و ارزاق قرار دارد. قبلاً مجرایی آب‌قنات را وارد آشپزخانه می‌کرده که آب بعد از این مجرا به دو قسمت تقسیم شده و به میانسرا وارد می‌شده است.

جهت رفتن به بخش شمالی می توانید از پلکان و دالان های آن که در طرفین اتاق مرکزی قرارگرفته، استفاده کنید، اتاق مرکزی با تیر پوشیده شده و سقف بخش شاه نشین آن به صورت خنچه پوش تخت می باشد.

در انتها شاه نشین بخاری وجود داشته که گمان آن می رود تزئینات گچبری بسیاری در آن بوده و در حاضر زیر قشری از گچ پنهان شده است. دالان ها، اتاق شاه نشین، انباری، آشپزخانه و سرویس بهداشتی بخش های تشکیل دهنده این بنا هستند.  با بازدید از این بنای زیبا لحظاتی به دوران افشاری سفر خواهید کرد و از بودن در این مکان تاریخی لذت خواهید برد. این بنا در سال 1393 مرمت شده و جزو آثار به ثبت رسیده ی ملی ایران به شمار می رود.