مسیری که از رابر به این روستا میروید مسیری با درختان سر به فلک کشیده می باشد که جذابیت خواصی برای دوستداران این روستا می باشد. این روستا در بین دو کوه حصار شده است که در اغلب فصل زمستان پوشیده از برف می باشد و روستایی با معماری خواص پلکانی می باشد و مردمانی خون گرم و مهمان نوازی دارد که در تمام فصول سال پذیرای شما مهمانان گرامی می باشد. همان طور که در ادامه متن ذکر شد این روستا در بین دو کوه حصار شده است که زمستان هایی سرد و خشک و تابستان هایی با هوایی خنک و مطبوع می باشد که یکی از اهداف قشلاق برای کوچ نشینان می باشد و در فصل تابستان مسافران زیادی را به خود جذب می کند.

 در سرشماری سال 1385 دارای 800 نفرز جمعیت بوده است که از این تعداد حدود 50 درصد باسواد می باشد و از طرفی وقتی به جمعیت روستا و تعداد شهدا آن نگاه کنید به قدمت تاریخی روستا و تاثیر آن در دوران هشت ساله جنگ تحمیلی پی خواهید برد .

 

تاريخ گنجان:

 

بنا به گفته ی بزرگان روستا حدود 200 سال پیش طایفه های "حسینخانی" و "میرافضل" از ننیز  جهت حسابرسی اموال خود به این روستا مهاجرت کرده و در اینجا سکونت گزیدند و دیگر سند محکم تری برای قدمت آن وجود ندارد . اما کشف ظروف سفالی در مرز گیدوا پشتو در بالای زمین " مرحوم محمد علی درویش " و خانه ی " مسلم کربلایی حمید " نشان از قدمت و سکونت چند صد ساله در این روستا را دارد

در ادامه نیز پس از مدتی "ملا قاسم" وپسرش "درویش خان" و "فیض الله شمس الدینی" به این روستا مهاجرت نمودند و طوایف ساکن در گنجان شامل ده نشینها (حسینخانی ..افضلی .میرگنجانی.شمس الدینی و…-)وایل لری(شمس الدینی.زمزم.زبردست و…)میباشد و دارای سیستم اقلیمی عالی ومناظر طبیعی وییلاق زیبا میباشد.