مردمانش سخت کوش و درآمد همسایه بیشتر از منش کشاورزی و دامداری تامین می شود . 
اسم دیگر روستای زمین انجیر , نهرانجیر بوده و ارفاع میانگین ۲۲۳۰متر , با وضعیت ارگانیک دره ای . رودخانه فصلی رودبر ( رودر ) در جوار غرب این روستا جریان دارااست و کوه ماران با طول ۳۴۰۰متر در ۹ کیلومتری شمال شرق , کوه لاله زار با ارتفاع۴۰۴۰متر در ۱۶ کیکومتری شمال غرب و کوه گلشن فرمانروا با طول ۲۷۲۳ متر در ۷کیلومتری شرق این روستا واقع گردیده اند و همینطور دره رودبر در جوار غرب این دهجای دارد . 
روستای زمین انجیر جمعیتی برابر ۳۳ خانوار , دربرگیرنده ۲۰۵نفر دارااست , که از این تعداد ۹۵ درصد باسواد می‌باشند . شغل ها اکثر این ده مشتمل بر : زراعت , باغداری , دامداری و کارگری است . 
تولید ها بخش اعظم زراعی دربرگیرنده : غلات ( جو و گندم ) , صیفیجات و حبوبات می شود . 
تولید ها بخش اعظم باغی نیز مشتمل بر : انار , سیب , زردآلو و از کلیه مهمتر گردو می شود . 
دسته کشت درین قریه آبی رنگ و دیم بوده و مبداء آب کشاورزی نیز آب رودخانه است . ضمن این که آب‌آشامیدنی این قریه در فصل بهار سال ۱۳۸۸ از روش لوله کشی مهیا شد ; تجهیزات اینآبادی نیز عبارتند از : برق , دبستان ( مختلط ) , مخابرات , گوشی تلفن و مسجد ( در حالا بهره‌برداری ) , درضمن از منزل بهداشت روستای رودبر ( رودر ) , شعبه نفت و مغازه تعاونی شهر رابر به کارگیری مینماید . 
اثر ها فرهنگی و تاریخی : ساختمان بلند کهن که عمر آن دست کم به ۲۰۰ الی ۳۰۰ سال پیش برمی گردد . 
وجه تسمیه این آبادی : 
بجهت وفور درختان انجیر در قبل درین محل ده به زمین انجیر به شهرت رسیده است اینک درختان انجیر اکثرا از در میان رفته است . 
روستای زمین انجیر مقر مهم انقلابیون شهرستان رابر در گذشته از انقلاب بوده است و اکثریت جوان ها این قریه دارنده تحصیلات بالایی می باشند . 

در این روستا طبق کندکاوی که اهالی آن قبل از پیروزی انقلاب انجام داده اند در آن ظروف سفالی خم و…دیده شده است .که این خود نشان می دهد که تمدن بسیار قدیمی داشته به خاطر در حریم رودخانه رودبر (رودر) از سرچشمه های "هلیل رود جیرفت" است که به گفته ی اهالی احتمالا این روستا از روستایی بوده است(۲۰۰ الی ۳۰۰ سال پیش) که ویران گشته و آثاری از آن در زیر خاک نمایان می شود. و در آخرپوشش گیاهی این روستا شامل : خاکشیر، گون، کتیرا، درمنه ،گل ختمی ،بید و… می شود.