انگورستان ملک عمارت تاریخی ملک التجار است که در داخل باغ وسیع انگور قرار گرفته است. باغ در ابتدا به فردی به نام حاج ملک متعلق بوده که توسط نادرشاه افشار به جای مالیات مردم اصفهان ضبط می شود. این باغ تا دوران قاجار جزو اموال دولتی بوده تا اینکه در دوران حکومت ناصرالدین شاه قاجار به تصرف فردی در می آید که مسئولیت امورمالی حکومت اصفهان را در اختیار داشته است. در سال 1341 ه.ق یک بنای زیبا توسط یکی از وراث که ابراهیم خان ملک التجار نام  داشته در داخل باغ ساخته می شود. این بنا که انگورستان نامیده می شده است جهت برگزاری مراسم سوگواری و تعزیه وقف می شود. معمار این بنای بسیار زیبا فردی به نام استاد حسین چی است.

با گذر زمان قسمت هایی از بنا تخریب شده و با احداث یک خیابان در مجاورت باغ قسمتی از باغ و عمارت نیز از بین رفته اما خوشبختانه بخش اصلی این عمارت  سالم باقی مانده است. با گذر از درب چوبی که اطراف آن را کتیبه ای کاشی کاری شده و بسیار زیبا در بر گرفته است وارد حیاطی وسیع می شوید که متصل به سفره خانه بسیار بزرگی است. در سوی دیگر سفره خانه حیاط اصلی عمارت یا همان حیاط مرکزی قرار گرفته است. در حیاط مرکزی عمارت ستون های بلندی قرار دارد که با روکش چوبی محصور شده است. ستون ها بر پایه های سنگی به شکل گلدان های حجاری شده قرار گرفته و سرستون ها نیز با مقرنس کاری های بسیار ظریفی آراسته شده است.

حیاط مرکزی یک حیاط مسقف است و با ارسی هایی از فضای سفره خانه جدا شده است. سفره خانه بی شک زیباترین بخش این عمارت است و دور تا دور آن  را ارسی هایی زیبا فرا گرفته است. ارسی ها با ظرافت تمام و با تکنیک گره چینی ساخته شده و به زیبایی تمام با رنگهایی زنده و دلچسب ترئین شده است. یک ارسی هفت دری بسیار زیبا که با شیشه های رنگی و قطعات آیینه کاری آراسته شده جلوه اتاق را چند برابر کرده است و درست روبه حیاط وسیع جنوبی دارد. ارسی دیگری که 5 دهنه است رو به حیاط مسقف مرکزی قرار گرفته است و به همان زیبایی با شیشیه های رنگی آراسته شده است. ارتفاع سفره خانه آن را با یک بنای دو طبقه معادل کرده است. به هنگام کنار رفتن ارسی ها سفره خانه در کنار حیاط مسقف فضای بسیار وسیعی را تشکیل می دهند.

تالار 5 دری یکی دیگر از بخش های این عمارت بسیار زیبا است که با انواع هنرهای نقاشی، کاشی کاری، گچ بری و آیینه کاری های بسیار ظریف و پرکار به چشم نوازترین شکل ممکن آراسته شده است. حاج ابراهیم خان ملک التجار و همسرش در این تالار به خاک سپرده شده اند. بنا هم اکنون در تصرف سازمان اوقاف بوده و جهت برگزاری مسابقات قرآن و مراسم سوگواری و تعزیه مورد استفاده قرار می گی