امامزاده فضل ابن موسی  جعفر(ع) یکی از زیارتگاه های مشهور شهر جهرم در استان فارس است. این امامزاده بزرگوار فرزند امام موسی کاظم(ع) و برادر امام رضا(ع) است که در جریان یاری رساندن به امام رضا(ع) وارد فارس شده و پس از درگیری با حاکم فارس از میدان جنگ گریخته و مدتی را در محله خرقان جهرم مخفی و به شغل کشاورزی مشغول بوده است. وی پس از دو سال اختفا سرانجام توسط نیروهای حکومتی مظلومانه به شهادت رسیده و در همان محله خرقان به خاک سپرده می شود. با توجه به تاریخ شهادت شاهچراغ(ع) در سال 203 هجری قمری به نظر می رسد این امامزاده بزرگوار در سال 205 هجری قمری به شهادت رسیده است و بیش از هزار سال است که در این شهر به خاک سپرده شده است.

مزار این امامزاده بزرگوار هم اکنون در محله فاطمیه یا همگان خرقان شهر جهرم قرار دارد و یکی از زیارتگاه های اصلی شهر جهرم به شمار می آید. این امامزاده در بین مردم استان فارس به خصوص شهر جهرم از جایگاه خاصی برخوردار است. مزار امام زاده فضل ابن موسی بن جعفر در میان نخل های بلند و سرکشیده قرار گرفته و چشم انداز بسیار زیبایی دارد. گنبد ساده و خشتی امامزاده در میان نخل ها چشم انداز دلربایی دارد. گنبد فاقد تزئینات خاص و کاشیکاری است و حالتی مخروطی شکل دارد. نمای بیرونی بنای امامزاده در سال های اخیر و توسط کمک ها و نذورات مردمی با کاشی هایی آبی رنگ کاشیکاری شده است.  

داخل امام زاده نیز فاقد تزئینات خاص بوده و ضریحی طلاکاری شده بر فراز مراز امامزاده قرار گرفته است. در سال 808 هجری قمری و مقارن با حکومت سلجوقیان بر روی مزار این امامزاده سنگ قبری درخور قرار گرفته است. این سنگ قبر که در اصفهان ساخته شده است به دستور سلطان محمد سلجوقی به جهرم منتقل شده و بر روی قبر این امامزاده شریف نصب گردیده است. بنابراین می توان بنای اولیه این امامزاده را به همان اوایل قرن نهم هجری نسبت داد چرا که به جز تاریخ ذکر شده بر روی سنگ قبر تاریخ دقیقی از ساخت بقعه در دست نیست. در میان جهرمی ها روایتی وجود دارد که در طی سیل رخ داده در یکصد سال قبل پیکر این امامزاده بزرگوار سالم و بدون کوچکترین آسیبی از زیر خاک بیرون آمده است و دوباره توسط مردم به خاک سپرده شده است. مردم ارادت فراوانی به این امامزاده دارند و بقعه این امامزاده بزرگوار در فهرست آثار ملی ایران به ثبت رسیده است.